Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lady Gaga

Heti hírek:

[2011-04-30] Lady Gaga előadta új dalát a Judas-t!
Lady Gaga új dala, a ’Judas’ egyre feljebb kúszik a világ slágerlistáin. Az énekesnő hivatalosan is előadta az újdonságot, mégpedig a The Ellen DeGeneres Show adásában. Gaga természetesen ezt a dalt is azzal a RedOne-nal hozta össze, akinek többet között a Poker Face-t és a Bad Romance-t is köszönhetjük. A Judas pont erre a két korábbi felvételre hasonlít leginkább, mintha a kettő leszármazottja lenne.

[2011-05-01] Lady GaGa még az ágyban is a fellépőruháit viseli
Az énekesnő elárulta, hogy állandóan elfelejti levenni a ruháit, mielőtt ágyba bújna.

[2011-05-03] Lady Gaga lesz Harry herceg felesége?
Harry herceg esküvőjére és majdani hitvesének kilétére koncentrálnak most már a nagy londoni fogadóirodák, miután Harry bátyja, Vilmos cambridge-i herceg, a brit trón várományosa a múlt heti világraszóló esküvőn "elkelt". A fogadásra kínált lehetséges feleségjelöltek között szerepel mások mellett Lady Gaga és Paris Hilton is.

[2011-05-04] Közeledik a Lady Gaga-nap
Két hét múlva lesz a Metro újságok, így a mi Metropolunk vendégszerkesztője a fiatalok jelenleg leghíresebb popikonja, Lady Gaga. Erre az alkalomra a világ 20 országának Metro-olvasói között versenyt hirdettek, amelynek a tétje az, hogy ki legyen Lady Gaga szerkesztői asszisztense.

[2011-05-04] Királyi partyt rendezett Lady Gaga
A királyi esküvő és az angol kultúra jellegzetességei előtt tisztelegve a Lady azzal koronázta meg a Monster Ball turné végét, hogy adott egy jó kis királyi partyt.

[2011-05-05] Videóklip premier: Lady Gaga – Judas
Ma reggel kiszivárgott a várva várt "Judas" című dal videóklipje, amelyet Lady Gaga jegyez. A Jusdas az énekesnő szerzeménye, amely Born This Way című albumának második kislemeze. A dalt Lady Gaga és RedOne szerezték, és a dal producerei is ők voltak. A dalhoz április elején forgatták a videóklipet Lady Gaga és Laurieann Gibson közös rendezése alatt, mely ma került bemutatásra.(Már a videóklipek között)